Firmaet OTHERWINE blev etableret i sommeren 2011 af Caroline Lie Korsgaard efter en rejse til Paris. 
En idé begyndte at spire på en hyggelig café i hjertet af byen, hvor der blev serveret vin på dåse i et lækkert design med smagfuldt indhold. Et enkelt koncept, som passede perfekt med danskernes stil og smag. Vinene blev hurtigt en succes hos en stor del af specialhandelen i Danmark - til design- og livsstilsbutikker, caféer og delikatessebutikker.

DELIKATESSER OG EGET MÆRKE
Det blev igen tid til at udvikle forretningen, og med Caroline’s store passion for gastronomi og Frankrig, blev sortimentet udvidet med en bred palette af forskellige delikatesser fra Sydeuropa. Dette blev starten på et forretningseventyr, som i 2014 blev fundamentet for lanceringen af eget delikatessebrand LIE GOURMET.

LIE GOURMET blev lanceret, som et delikatessebrand hvor både indhold og indpakning forkæler alle sanser. Der er stor fokus på velsmag, rene kvalitets råvarer og minimal konservering.
Sortimentet er i dag bredt og består af delikatesser af høj kvalitet med masser af skønne smags- og gourmetoplevelser. Vores mission er: "At levere kvalitetsdelikatesser til daglige madoplevelser i et smukt design". Alle produkterne er udviklet i Danmark, og nænsomt produceret af en række lokale producenter primært i det Sydfranske.

LIE GOURMET forhandles i dag i hele Skandinavien og i flere europæiske lande.
 
 
Caroline Lie Korsgaard
 
  
OTHERWINE / LIE GOURMET ApS | CVR: 36705647 | KLAPSKOVVEJ 15, DK-8382 HINNERUP  | Tlf.: +45 2299 7730