OTHERWINE blev etableret i sommeren 2011 af Caroline Lie Korsgaard, og det hele startede med en rejse til Paris. På en hyggelig café i hjertet af byen, blev der serveret vin på dåse. En dåse som havde et fantastisk design og med vin som levede fuldt ud op til forventningerne. Det var et enkelt koncept, som efter min mening ville passe rigtig godt til danskernes stil og smag.
 
DELIKATESSER OG EGET MÆRKE
 
Vinene blev hurtigt en succes hos en stor del af specialhandelen i Danmark - til design- og livsstilsbutikker, caféer og delikatessebutikker. Nu var det blevet tid til at udvikle min forretning, og med min store passion for gastronomi, blev sortimentet udvidet med en bred palette af delikatesser fra Sydeuropa.
 
I januar 2015 lancerede jeg mit eget mærke af specialiteter; LIE GOURMET. Sortimentet er bredt og består af delikatesser af høj kvalitet med masser af skønne smagsoplevelser. Vi vil ganske enkelt levere det stærkeste koncept af delikatesser. Lie Gourmet forhandles i dag i hele Skandinavien og i flere europæiske lande.
 
Caroline Lie Korsgaard
 
 
Caroline Lie Korsgaard
 
  
OTHERWINE ApS | CVR: 36705647 | KLAPSKOVVEJ 15, DK-8382 HINNERUP  | Tlf.: +45 2299 7730