OTHERWINE blev etableret i sommeren 2011 af Caroline Lie Korsgaard, og det hele startede med en rejse til Paris. På en hyggelig café i hjertet af byen, blev der serveret vin på dåse. En dåse som havde et fantastisk design og med indhold som smagte skønt og levede fuldt ud op til forventningerne. Det var et enkelt koncept, som efter min mening ville passe rigtig godt til danskernes stil og smag.
 
VIN PÅ DÅSE OG SYDLANDSKE DELIKATESSER
 
Vinene blev hurtigt solgt ind til en stor del af specialhandelen i Danmark - til design- og livsstilsbutikker, caféer, hoteller, delikatessebutikker og hvor de ellers var en "go' idé". Nu var det blevet tid til at udvikle min forretning, og med min store passion for gastronomi, blev sortimentet udvidet med en bred palette af delikatesser fra Sydeuropa.
 
OTHERWINE tilbyder i dag et bredt sortiment af delikatesser af høj kvalitet, med skønne smagsoplevelser, emballeret i smukke emballager, og med et sortiment som er tilpasset tidens tendenser. De første år var det hovedsageligt udenlandske mærker af delikatesser som blev markedsført, men i januar 2015 lancerede OTHERWINE sit eget mærke af specialiteter; LIE GOURMET.
 
Caroline Lie Korsgaard
 
  
OTHERWINE ApS | CVR: 36705647 | KLAPSKOVVEJ 15, DK-8382 HINNERUP  | Tlf.: +45 2299 7730